Episodi WTC - Outoja yksityiskohtia

Lentokoneet osuvat ... mihin?!

Sekunnin murto-osan aikana otettu pysäytyskuva WTC:n rakennuksesta. Kuten kuva voi osoittaa vakaalla kokemuksen rintaäänellä, niin olette ensimmäisten joukossa todistamassa kuinka jättimäinen maitopurkki on salaperäisellä tavalla ottanut samat koordinaatit sekä x, y että z -akseleilla juuri samassa paikassa kuin WTC. Merkillistä!
Lähikuva rakennuksesta, vai onko sittenkään ?

Nykyteknologia mahdollistaa todellakin fotorealistisen tarkan todellisuuden muuntamisen joksin mitä se ei todellisuudessa ole. Televisioissa näytetyt kuvat olivat oikeasti Jaarn Broor Hemlinksenin (paikallinen opiskelija) oikean jalan farkuista otettu lähikuva.
Lähikuva nro 2

Jaarnin epäilyttävän näköinen hippulikämppis tahtoi myös palan julkisuutta. Aijai, niin sitä silmäkultaa hämätään tuolla mediaväen puolella.
Golf-virran muutos

Maitopurkin räjähdettyä Norjaan asti satanut kokkelipiimä käänsi Golf-virran kulkusuuntaa niin pahasti lounaaseen, että kuvassa näkyvä jättiläislohi (lat. Sallo sallos kevia) ui ihan räjähdyspaikan kupeeseen. Kuvassa pelastusyksikkö viilentämässä elikon olo vaahtosammuttimilla.

Näin isosta kalasta lähtee sen verran paljon käryä kosteuden haihtuessa, että lähistöllä on havaittavissa paksuakin paksumpi vesihöyrykerros.
UFO:n epätoivoinen yritys

UFO (Unidentified Flying Object) pelastamassa paikalla juuri räjähtänyttä kohtalotoveriaan, joka teleportaation avulla, tai sen kirouksesta, hetkeä aikaisemmin pöllähti sijoilleen näille kohdille josta koko katastrofi sai alkunsa.

NSA tietää kertoa, että on kertonut itsensä kautta itseltään muille jopa 4-7:n muun UFO:n olleen kekkuloimassa USA:n ilmatilassa. Toistaiseksi varmempaa tietoa ei asiasta kuitenkaan ole saatu, tai sitä ei ole annettu kerrottavaksi meille tavan pulliaisille.
World Trade Centerin päärakennus tulessa

(Jättiläismäinen maitopurkki rakennuksen takana, kuolleessa kulmassa).

Tilanne on äärimmäisen tukala, edellä mainitusta kalasta nouseva katkera vesihöyry yhdistettynä paikallisten tupakoitsijoiden liiallisuuksiin nousseesta harrastuksesta aiheuttavat valtavan savu/höyrymassan kaupungin ylle... mutta kenenkäs nassu se sieltä pilvestä pilkottaa???!

Kuvan ottanut rannekelloseppä Pjotr Golenszhoi oli aivan ällikällä pällikkään lyöty:
"En ollut ensin uskoa silmiäni, mutta sitten aloin uskomaan silmiäni, ja näin savupilvessä muodostuvat kasvot --- Se oli minulle valtava uskonnollinen herääminen, en vieläkään voi uskoa että minua katsoi pilvistä käsin itse Matti-Esko Hytönen".
Yhdysvaltain presidentti George Flush

Kuvausyksikkömme paikalta kehittämä presidentti George Flush oli arvattavasti hyvin järkyttynyt tapahtumista. Hän ei millään voinut uskoa mitä ei olisi arvannut amerikkalaisen unelman olevan taloudellisesta notkahduksestaan riippumatta sidoksissa bruttokansan tuotteisiin --- kanankakkaan tai öisiin siipien havinaan hänen sähköpattereissaan.

"Ai vöös just tulossa wroom veri importaant bisnesmiitink juu no..! önd teer it vos laik a hjyyts pail ohv milk in a peipör kontaineer. jees it wös ai a hörriplö miitink wit spiisiis wroom auter speis juunou! ai vil nevöevö ögeinäh trink milk. ja pierettäähän tuo.", totesi yhdysvaltain presidentti suunnatomista vastusteluistamme huolimatta.